Најубавите кабриолети на светот

Замислете си некој од овие кабриолети, сонце, малку ветар во косата, гласна музика и некоја драга личност покрај вас…

Електричен велосипед од Ауди

Е-моделот на Ауди се одликува со преубав дизајн, лесен рам изработен од карбонски влакна и можност начинот на возење да се менува преку смартфон прикачен на воланот.

Композитор го компонира звукот на електричните модели на Ауди

Ауди ангажираше композитор за да создаде вештачки звук за бесшумните мотори на нивните електрични модели...

Фантастично тјуниран „Audi Spyder“

Најимпресивен дел од автомобилот е модифицираниот V10 мотор кој располага со моќност од 552 коњски сили.

Елегантната затворена тест патека на Ауди

Наскоро ќе се одржи познатото автомобилско шоу во Франкфурт, на кое Ауди ќе го презентира својот бренд во привремена зграда дизајнирана од германската фирма „Schmidhuber + Partner“.