Атрани | Кафе пауза

Најмалиот „град“ во Италија: Место за одмор на прекрасен брег што го заобиколуваат туристите

Во Атрани ќе најдете тесни улички, неколку плоштади со фонтани, стари барокни цркви од средниот век и тврдината „Торе дело Зиро“.