атлети | Кафе пауза

Инспиративни цитати од познати олимписки атлети кои ќе ви го подигнат натпреварувачкиот дух

Дури и да не следите спорт, овие цитати можат да се применат во секоја област од животот.

4 господа во одминати години кои сепак се посилни од вас

Ако сте помлади од нив, нека ви послужат како инспирација и показател за тоа колку далеку можете и вие да стигнете.