Атлантик Група | Кафе пауза

Атлантик Група: Значаен раст на приходите и нето добивката

Атлантик Група во 2015 година генерираше продажба на 711 милиони евра, што во споредба со претходната година, претставува зголемување од 5,6 проценти.
Датум: 22 фев 2016
, Автор:

Атлантик ја пушти во погон фабриката во Нова Градишка

Атлантик Група денес отвори нов современ објект за производство на енергетски барови во индустрискиот парк на Нова Градишка. Инвестицијата е во вредност од 13 милиони евра, а станува збор за дел од асортиманот на спортска исхрана и обединување на вкупното производство на оваа палета н
Датум: 16 мар 2015
, Автор: