Астон Мартин | Кафе пауза

Најубавите кабриолети на светот

Замислете си некој од овие кабриолети, сонце, малку ветар во косата, гласна музика и некоја драга личност покрај вас…

Најпознатите автомобили на Џејмс Бонд

По повод 50-годишнината од појавувањето на серијалот филмови за Џејмс Бонд, ова се најпопуларните автомобили на тајниот агент 007, препознатливи по својата брзина и неверојатните додатоци.
Датум: 15 окт 2012

Бесен Астон Мартин со извонреден дизајн

Автомобил кој плени со својата преубава спортска надворешност и со бесниот мотор сместен зад неа.