Аспен | Кафе пауза

Разнобојните дрвја во Колорадо

„Виножито од бои на група јасики близу Аспен, Колорадо. Есента во Аспен е нешто што е многу тешко да се објасни. Толку е убаво, каде и да погледнеш има јасики кои се златни, црвени, портокалови...“
Датум: 20 фев 2013
, Автор: