аспекти | Кафе пауза

Тркалото на животот: Тест од 1 минута кој кажува сè за вас

Ова е најкраткиот тест на личноста кој го користат многу психолози, а претставува генијална алатка која дава визуелен приказ за тоа како ви оди во 8-те најважни аспекти од животот.
Датум: 19 апр 2015
, Автор: