асоцијација | Кафе пауза

Формите на љубовта

Понекогаш ја изразуваме испишувајќи го зборот на разни креативни начини, друг пат одредени сцени од животот ни создаваат асоцијација за љубовта. Во трети случаи, природата не изненадува и ни ја покажува љубовта на својот, природен начин.
Датум: 08 мај 2011
, Автор: