Арт Мебел Центар | Кафе пауза

Арт Мебел Центар – Гордо исправени пред предизвиците

Со своите пет години постоење, Арт Мебел Центар успеа да изгради бренд на македонскиот пазар, примарно со своите неверојатни кујни од калено стакло, што своевидно станаа заштитен знак на оваа млада, но брзорастечка фирма.
Датум: 23 мар 2015
, Автор: