Принцезите на Дизни како модерни девојки од 21-от век

Како би изгледале овие девојки и која би била нивната приказна доколку живеат во денешно време?

Вистинската Ариел е откриена и таа се наоѓа во длабочините на Атлантскиот океан

Професионалната фотографка Елена Калис заедно со својата ќерка Александра нè внесуваат во нивниот свет, чии колоритни и живи слики оставаат без здив.
Датум: 25 окт 2014
, Автор: