Знаете ли да учествувате во отворени дискусии? Со став, но и со спремност да го промените

Во поголемиот број случаи, дискусиите не се многу отворени и се со однапред предвиден крај од тој/таа што ја започнале дискусијата.
Датум: 05 авг 2014
, Автор:

5 златни правила за карање во врската без ниски удари

Ниските удари и после кавгата остануваат да лебдат во воздухот.