арганово масло | Кафе пауза

Која е тајната на аргановото масло?

Неверојатните здравствени придобивки на аргановото масло!

Придобивките од аргановото масло

Ова „течно злато“ има моќ да се бори со акни, дијабетес, болести на срцето и црниот дроб, па дури и со ракот.

Аргановото масло може да ги замени сите лосиони и креми кои ги користите

Неговите својства го прават особено корисно за косата и кожата, заради што е популарен козметички производ.
Датум: 26 апр 2017
, Автор: