Направете си свои плацебо капсули

Подобрете ја вашата мотивација, среќа или пак волја со помош на плацебо капсули...

Накит од апчиња со поминат рок

61-годишната Сузан Брег од Алтадина, Калифорнија има преживеано рак и таа сега апчињата и таблетите со поминат рок, ги вградува во рачно изработен накит, за да ги исплати нејзините медицински долгови.

Како да се ослободите од утринскиот мамурлак?

Бидејќи не можеме да ве спречиме да пиете, можеме да ве посоветуваме како да се спасите од утринскиот мамурлак, со помош на советите на д-р Оз.