апстинирање | Кафе пауза

Истражување: Младите кои се откажале од марихуана имале подобра меморија за една недела

Истражувањата имаат покажано дека марихуаната или екстрактите од неа имаат многу здравствени придобивки. Но, ретко кој лек нема несакани ефекти.