Науката открива: Зошто губите апетит кога ви е скршено срцето?

Секако дека секој човек се однесува на различен начин кога е повреден, но науката вели дека постои причина за губењето апетит по кршењето на срцето.

15 проблеми со кои се соочуваат само девојките кои имаат дечко со голем апетит

Доколку вашето момче е постојано гладно и има голем апетит, тогаш без сомнение веќе сте се сретнале барем со една од следниве неколку ситуации...

5 нешта кои со сигурност ќе ви се случат доколку заборавате да пиете вода

Сите зборуваат дека секојдневно би требало да се пие околу 8 чаши обична негазирана вода, но ретко кој знае што се случува со неговото тело доколку не го прави тоа.

26 маки во кои ќе се пронајдат оние кои се постојано гладни

Вие едноставно сте секогаш гладни и обожавате да јадете...
Датум: 22 апр 2014
, Автор:

Маици и дуксери кои ќе ви отворат апетит

Ако сте на диета, не кликајте! :D
Датум: 27 јун 2013
, Автор:

7 знаци дека сте зависни од кофеин

Ако се прашувате дали спаѓате во групата на зависници, овие седум знаци ќе ви го дадат одговорот.

4 научно докажани начини да го намалите апетитот и да ослабете

Научно потврдени, заемно поврзани начини за слабеење и намалување на апетитот, ваше е само да ги примените!
Датум: 18 мар 2012
, Автор: