антиталент | Кафе пауза

Астрологијата ви открива за што сте антиталенти

За да не си го губите времето непотребно, еве некои општи одредници за тоа кои работи би било добро да избегнувате да ги правите, во согласност со вашиот хороскопски знак.
Датум: 17 јун 2012
, Автор: