Овие 10 природни антибиотици ги убиваат бактериите во вашето тело, а повеќето ги имате во кујната

Иако денес едноставно можеме да отидеме на лекар и да добиеме антибиотик за да ни помогне со болеста, постојат и природни антибиотици кои можат да ни бидат прв избор.
Датум: 05 сеп 2019
, Автор:

Најмоќниот природен антибиотик што ја убива секоја инфекција во вашето тело

Во денешно време сите сме посклони на инфекции и болести, но дали некогаш сте се запрашале што правеле луѓето во античките времиња за да се заштитат и да останат здрави?

3-те најсилни природни антибиотици за коишто не ви требаат рецепти

Ако сакате на природен начин да ги победите најразличните болести и да го зајакнете имунитетот, тогаш побарајте помош од следниве 3 природни антибиотици.

4 важни нешта кои треба да ги знаете за антибиотиците

Најголемиот проблем со антибиотиците е што просечниот човек не знае многу за нив и за начинот на кој функционираат.

Средновековен лек против инфекции: Манастирски природен антибиотик

Формулата потекнува уште од средновековна Европа и делува како антибиотик.

Направете природен антибиотик кој нема да ве чини повеќе од 30 денари

Петте состојки кои ви се потребни со сигурност ги имате дома, а доколку ги немате нема да ве чинат повеќе од 30 денари.