анонимни | Кафе пауза

10 борби на Анонимните во корист на човештвото

Иако групата нема специфична цел, тие имаат желба да ја отстранат цензурата од Интернетот, да ја промовираат слободата на говорот и да ги фрустрираат авторитативните власти.