6 англиски правила за учтивост што сите треба да ги применуваат

Прочитајте ги следниве правила што ги почитуваат Англичаните и започнете да ги применувате и самите...

Седум заблуди за изучувањето на странски јазици

Без разлика за каква струка би се определиле во иднина или веќе сте се определиле, изучувањето на странски јазици е неизбежно.
Датум: 22 јан 2013
, Автор:

Занимливости поврзани со англискиот јазик

Најстариот збор во англискиот јазик е town (град).

Најлошата недела во мојот живот (The worst week of my life)

ТВ серија исполнета со хумористични и непредвидливи случувања
Датум: 04 окт 2010
, Автор: