ангел-чувар | Кафе пауза

Разгледајте ја оваа слика во мир и тишина и одберете го вашиот ангел чувар

Одберете го вашиот ангел чувар и прочитајте ја вашата небесна порака.

Пресметајте го личниот број според датата на раѓање и дознајте кој е вашиот ангел чувар

Во скоро секоја вера можеме да пронајдеме суштества од ангелска природа, а според многу стари духовни веруваа секој човек има свој личен ангел чувар.

Книга: „Урбани херои“ – Драган Таневски

Кому му требаат стрипови, филмови и цртани за суперхерои со неверојатни моќи, кога секој од нас има свој личен, урбан херој?

9 работи кои се случуваат по смртта

Дали постои задгробен живот? Ова е прашање со кое многу луѓе се борат, но одговорот нема да го дознаеме сè додека не исчезнеме од овој живот.
Датум: 09 сеп 2014
, Автор:

Рајски соништа

Најголемото наследство кое една баба може да ѝ го остави на својата внука не е ни накитот ни парите, туку приказните за добра ноќ. Ништо не е вечно на овој свет, освен луѓето кои заслужиле да не бидат заборавени.
Датум: 26 мај 2013
, Автор:

Близначка ѝ го спасила животот на сестра ѝ во мајчината утроба

Близначка ù го спасила животот на сестрата, ставајќи се во улога на затка на оштетената мајчина плацента.