Ана Франк | Кафе пауза

20 безвременски цитати од Ана Франк

Мудрите зборови на храброто 14-годишно девојче кои, како што поминува времето, стануваат сѐ посилни и посилни.

Неверојатни роденденски занимливости

Дали знаете колку тежи најголемата роденденска торта која некогаш била направена?
Датум: 09 сеп 2012

Извадоци од дневникот на Ана Франк

„Ја смирувам совеста со мислата дека е подобро тешките зборови да се стават на хартија, отколку мајка ми да ги носи во срцето.“
Датум: 22 апр 2012
, Автор: