Колекцијата на Ана Дело Русо за H&M и нејзините 10 модни заповеди

Оваа колекција на аксесоари содржи сè, од накит, чевли и очила, па дури и прекрасно дизајнирани куфери за патување.
Датум: 19 сеп 2012
, Автор: