12 чудни работи што нашето тело ги прави

Не постои доволно наука која може да го објасни комплицираниот дизајн на луѓето.

Како најдобро се учи анатомија?

Заборавете на книгите и „примероците“ во мртовечницата. Ова е многу позабавен начин да го разберете човечкото тело.
Датум: 07 сеп 2013
, Автор: