анализирање | Кафе пауза

Проблеми со кои се соочуваат луѓето кои премногу размислуваат

Тие премногу се грижат за тоа што го кажале другите луѓе, за начинот на кој го кажале, не можат да донесат најобична одлука и тоа доведува до анксиозност, па дури и панични напади.