амнезија | Кафе пауза

Зошто ви е тешко да се сетите на работите што ви се случиле пред 4-тата година од животот?

Велат дека карактерот на секоја личност се формира во детството, но сигурно не се сеќавате на речиси ништо од раното детство.

Девојка ненадејно добила амнезија, па нејзиното момче одново ја натерало да се заљуби во него

„Не се сеќавам на првиот пат кога се заљубив во Рич, но се сеќавам на вториот“, изјавила девојката.