Американскиот Универзитет во Бугарија ги подготвува студентите за идните предизвици со дипломи акредитирани во САД и ЕУ

Потенцијални и сегашни студенти, професори и голем број гости вчера во хотелот „Стоун бриџ“ во Скопје присуствуваа на настан во организација на Американскиот универзитет во Бугарија (АУБГ), на кој специјален говорник беше поранешниот претседател на оваа земја, Росен Плевнелиев.
Датум: 07 дек 2018
, Автор: