Не е ваша работа да си кажувате себеси „НЕ“

Велејќи си себеси дека сте премногу стари, премногу млади или неискусни, само ве оддалечува од можностите кои ви се нудат.

Неправди со кои се соочуваат амбициозните жени

Да се биде амбициозна жена во еден машки свет воопшто не е лесно. Особено со сите тие неправди што ја следат.

Што е погрешно во потребата да се биде најдобар?

Да се посегнува кон големи цели не е недостижно, но да се посакува да се биде најдобар - тоа е веќе проблем.

4 скриени особини кои сите добри момци ги бараат кај девојките

Постојат одредени квалитети кои сите добри момци ги бараат кај своите партнерки и кои не сакаат да ги откријат.

Жени, време е: 24 работи на кои треба да им кажете збогум во 2016-тата

Во продолжение следуваат 24 резолуции кои ќе го унапредат вашиот живот и ќе внесат позитивни промени.

10 нешта кои можат да ги сфатат само амбициозните интроверти

Многу е тешко да се биде амбициозна личност, но уште потешко е доколку оваа карактеристика е проследена со интровертност.

12 факти кои ќе ги разберат само личностите родени во знакот Лав

Ах, тие Лавови! Супериорни во секоја смисла на зборот, заљубени во себе и секогаш полни со планови и амбиции.

Вие сте дел од најсреќните луѓе во светот, но можеби не сте свесни за тоа

Еве зошто вие сте дел од среќниците и зошто на овој факт треба да му се радувате повеќе.
Датум: 25 мај 2014
, Автор:

Кратко поучно видео: Еднаш на балет запознав робот

Одлична рачно нацртана анимирана приказна која длабоко ќе ве замисли за вас и вашиот живот и за она што значи да се биде човек...