Фотографии од вистинските Амазонки кои им предизвикувале страв во коски на непријателите

Погледнете ги следниве фотографии од вистинските Амазонки кои биле познати по нивната бестрашност и моќност...

Патување во еден поинаков свет: Племето Десана низ прекрасни фотографии

Фотографии кои ни раскажуваат една сосема нова приказна...

Што се случува на интернет за една минута?

Со оглед на фактот дека од ден на ден интернет корисниците сè повеќе се зголемуваат, навистина е тешко да се опише што всушност се случува на интернет во еден ден.

Луксузно крстарење по Амазон

Интимната атмосфера во хотелот со 5 ѕвездички ја надополнува убавината на шумите во кои преовладува неверојатен див животински свет.
Датум: 17 фев 2012
, Автор: