Алјаска | Кафе пауза

Фантастични фотографии од пештерите создадени во глечерите на Алјаска

Фотографот Дејвид Крејн (32) од САД се заинтересирал за глечерите на Алјаска и започнал да ги истражува во 2015 година.

Викенд книга: „Во потрага по Алјаска“ – Џон Грин

„Некои луѓе влегуваат во твојот живот, те менуваат, си одат и ништо никогаш повеќе не е исто.“

Свадбена фотосесија покрај живописен глечер на Алјаска

Во продолжение ќе видите дел од церемонијата на млад брачен пар од САД во потрагата по уникатна и спектакуларна свадбена фотосесија...