Алфред Хичкок | Кафе пауза

Филм: Хичкок (Hitchcock)

Зад секој психо стои успешна жена

13 познати фаци родени на петок 13-ти

Погледнете кој од познатите имал среќа да се роди на еден од „најнесреќните“ денови во годината :-)
Датум: 13 јул 2012
, Автор: