9 карактеристики со кои се издвојуваат емоционалните алфа жени

Сигурно веќе знаете дека алфа жените се силни и независни жени. Но што е со емоционалните алфа жени?

8 лекции што алфа жените треба да ги научат за да воспостават рамнотежа меѓу работата и приватниот живот

Ако успеете да направите баланс меѓу работата и приватниот живот, тоа не е само најдоброто нешто што можете да го направите за себе, туку и за сите луѓе во вашиот живот.

Ретка врста, но постои: На вистинските жени им е потребен ваков маж

На вистинските жени не им е лесно да го најдат вистинскиот партнер, но на нивна среќа постојат ретки мажи кои нив совршено им одговараат. Дознајте за какви мажи станува збор.

Со што ќе се соочите доколку сте израснати од мајка која е силна жена?

Сите жени се силни на свој начин, но овде станува збор за алфа жени кои се многу самостојни, решителни и храбри. Ова се 12 работи со кои се соочуваат ќерките на овие жени.
Датум: 11 јун 2015

10 знаци дека сте алфа жена

Па, дали вие спаѓате во оваа категорија?