алуминиум | Кафе пауза

Конечно добивме одговор на прашањето дали е штетно да се лиже алуминиумскиот капак на овошниот јогурт

Имате обичај да го излижете алуминиумскиот капак од овошниот јогурт кога ќе го отворите?

Уникатен мебел со интересна текстура од дрво и алуминиум

Металот навлегува во сите пукнатини на дрвото горејќи ја неговата површина таму каде што се среќаваат...

Што ќе се случи доколку истурите течен алуминиум во мравјалник?

Доколку некогаш сте се запрашале како изгледа живеалиштето на мравките под земја, ова видео ќе ви даде детална слика.

Ранец кој се трансформира во тротинет

Ранецот кој е доста простран и во кој може да се сместат многу работи, во неколку потези може да се трансформира во превозно средство со кое лесно ќе можете да ги одбегнете градските гужви...

Уметничко пукање со пушка

Волтон Крил е американски уметник кој употребува пушка со калибар од 22 милиметри, која му е подарок од неговиот татко, за создавање сложени уметнички шаблони врз обоени алуминиумски плочи.