Заменете ги критичните состојки со здрави алтернативи и продолжете да уживате во омилените оброци

Не мора да си го скратите задоволството од одредена храна, туку да им пронајдете соодветни здрави замени на критичните состојки.

6 одлични алтернативни форми на медитација

Еве како оние кои не можат да медитираат можат да ги почувствуваат бенефициите од медитирањето.
Датум: 25 јул 2014
, Автор: