Македонски хип хоп зачинет со примеси на блуз, џез и алтернативен рок

Групата „Скопски метеж“ неодамна го објави својот прв видезапис за песната Духот на градот заедно со Тања Б.
Датум: 29 ное 2013
, Автор:

Интервју со бендот High Control

Дека македонската музичка сцена навистина има квалитет со кој може да се гордее, покажаа момците од High Control.