Нов луд тренд: Вежбање јога со алпаки

Часовите по јога со алпаки можеби ќе бидат новиот луд тренд во сферата на здравиот живот.

Кој има најдобра фризура помеѓу животните?

Алпаките се специфичен припитомен вид животни од Јужна Америка од фамилијата камили. Физички наликуваат на ламите, но се многу помали.