Фотографии од алманаси кои мора да ги видите за да поверувате дека постојат

Овие фотографии едноставно не можат да се објаснат со зборови.

Исклучително креативен руски алманах

Погледнете што се случува кога учениците ќе ги земат работите во свои раце. :-)
Датум: 17 апр 2012
, Автор:

Како изгледале познатите во нивните алманаси?

Познатите личности, пред да станат познати, ги проживеале своите луди тинејџерски години, исто како и сите нас, со многу бурни емоции и варирања на карактерот, додека да ја пронајдат својата улога во светот.