Салвадор Дали нè води во земјата на чудата на Алиса

Малкумина знаат дека генијалниот надреалист го илустрирал лимитираното издание на детската класика „Алиса во земјата на чудата“. Илустрациите денеска ги има и во дигитална форма.
Датум: 05 фев 2013
, Автор:

Кул свадбена фотосесија инспирирана од „Алиса во земјата на чудата“

Тематските фотосесии се најновиот свадбен тренд, кој одлучиле да го следат и младенците Ерин и Мет.
Датум: 29 јан 2013
, Автор:

Накит инспириран од Алиса во земјата на чудата

Прекрасна комбинација од „винтиџ“ инспириран накит и мотиви од Алиса во земјата на чудата.