алатки | Кафе пауза

Кои алатки ви се потребни за да успеете во животот?

Од вас зависи дали ќе ги остварите своите соништа или не!

Шиндогу – кулминација на јапонската креативност и иновативност

Во принцип станува збор за креирање предмети кои не се корисни, но не се ни бескорисни...
Датум: 20 окт 2012
, Автор: