акроним | Кафе пауза

„YOLO“ – новата хит кратенка и нејзините смешни варијации

Таа е новиот американски акроним за фразата „Само еднаш се живее“ (You Only Live Once). Нејзини пионери се твитерџиите. :)
Датум: 14 сеп 2012
, Автор: