акробати | Кафе пауза

Несекојдневниот календар на еластичната Русинка Злата

Злата е неверојатно талентирана акробатка, која може да го свитка нејзиното тело во неверојатни положби...

Колку чавки, толку петки

Секоја година, во текот на есента, илјадници птици од видот сколовранци прават спектакуларно танцувачко шоу на небото, формирајќи магични форми во небесната широчина додека се во лет...

Фестивалот на огнот во Киев

Петиот „Фестивал на огнот“ во Киев, се одржа на 10 и 11 јуни во одлична атмосфера. Учествуваа најдобрите светски експерти во пиротехника, како и жонглери, акробати и фрлачи на оган...