Како визуелно да ги зголемите малите простории со помош на акрилниот мебел?

Акрилниот мебел се „слева“ со просторот и остава впечаток на прозрачност и „непостоење“, што го прави идеален за мали простории.

Oчи кои гледаат многу повеќе од сè што е околу нив

Тие рефлектираат силна емотивна приказна сместена на малата рожница на окото.
Датум: 15 јул 2013
, Автор:

Емоциите во цртежите на Ване Костуранов

Неговите цртежи се полни со емоции, доловуваат многу, но и многу нешта чуваат затскриено во некоја длабока приказна поврзана со нив.
Датум: 21 јан 2013
, Автор:

Шарени мастики

За многумина од нас тоа е само една мастика на тротоарот, фрлена од несовесен човек. Но за Бен Вилосн, тоа е инспирација за творење.