Филм: Беше еднаш едно лето (The Way Way Back)

Лесно сварлив, но квалитетен филм

Најголемата зграда во светот

Пред кусо време во Кина се отвори најголемата зграда во светот. Центарот „New Century Global“ се наоѓа во градот Ченгду и е распослан на 1,7 милиони метри квадратни.