Овие мачиња и кученца истражуваат огромен аквариум и веројатно овие фотографии се она што ни треба во ова тешко време

Во момент кога луѓето се во социјална изолација Авкариумот во Џорџија дозволи друг вид посетители.

Модерни 3Д печатени аквариуми ја комбинираат уметноста и природата

Уникатна комбинација на уметноста, природата и технологијата.

Пренесете дел од водниот свет во вашите домови

Ако сте љубител на водниот свет, ако тој ве смирува и релаксира или пак едноставно сакате да внесете необичен и декоративен тон во вашиот дом, ви предлагаме шарен и голем аквариум.
Датум: 09 ное 2014

Говорница претворена во јавен аквариум

Допир од природата во урбаната џунгла.

Спектакуларен кристал кој личи на мини-аквариум

Воодушевувачкиов скапоцен камен, како и повеќето опали, се карактеризира со спектар од бои, но она што го разликува од останатите, е неговиот спектакуларен визуелен ефект. Изгледа како подводен поглед кон дно на океан.

Ваква жива ограда досега не сте виделе

Направена е пред 8 години, кога сопственикот решил да ја смени обичната метална ограда со аквариум од 50 метри.

Одмор помеѓу рипките

Одморалиштето „World Sentosa“ кое се наоѓа покрај брегот на Сингапур, пред кусо време ги презентираше своите 11 нови апартмани, за љубителите на луксузот и новите несекојдневни искуства.

Застрашувачки тобогани низ аквариум со ајкули

Дали некогаш сте налетале на тобоган кој поминува низ аквариум со ајкули?

Најголемиот аквариум во светот

Овој аквариум се наоѓа во Атланта, Џорџија, САД и воедно претставува најголемиот во светот. Тој е исполнет со 32 милиони литри вода и претставува дом на 120.000 животни од 500 различни видови.