акапела | Кафе пауза

Најдобриот кавер на Бијонсе кој некогаш сте го чуле

Овие дечки од акапела групата Pentatonix направија кавер на најновиот албум на Бијонсе, кој ќе ве помрдне од место.
Датум: 15 мар 2014
, Автор:

Акапела верзија на песната „Royals“ од Лорди која ќе ве наежи

Тие ја изведуваат песната „Royals“ од Лорди толку фантастично, што нивната изведба ќе ве наежи сосема. Уживајте!
Датум: 28 ное 2013
, Автор:

Акапела композиција од песните од Дизниевите цртани филмови

Неверојатниот труд на една средношколка од САД резултирало со оваа неверојатна композиција...