адут | Кафе пауза

Видови интелигенција: Која е вашиот адут?

Не може едноставно да се одреди која личност е поинтелигентна од друга. Вообичаено се користи IQ број кој одредува колку една личност е интелигентна, но самата бројка не е доволна за успех во животот.
Датум: 06 окт 2014
, Автор: