адреса | Кафе пауза

Изум кој ќе ви помогне да стигнете дома доколку претерате со алкохолот

Дали некогаш ви се случило да претерате со алкохолот и да не можете да му кажете на таксистот или на пријателот кој заглавил со вас да ве трезни, до која улица треба да ве однесе таксито?

Како да интегрирате повеќе имејл-адреси во едно сандаче?

Управувајте ги сите имејл-адреси од само едно место.

Повеќе профили на Фејсбук со една (џ)имејл адреса

Сакате да отворите повеќе од еден профил на Фејсбук служејќи се со истата имејл адреса? - Прашањето е „зошто?“. Сериозно, имате повеќе од еден идентитет? Како и да е, сè што ви треба за овој трик е една активна адреса на џимејл.
Датум: 06 дек 2010
, Автор: