Адел | Кафе пауза

12-те најдобри љубовни песни на Адел

Најдобрите љубовни песни на Адел се брутално искрени и ќе ве погодат веднаш. Таа ги отвора градите и остава да се истури содржината на срцето.

Личниот тренер на Адел откри 3 тајни со кои таа успеа да изгуби 50 килограми

Адел на нејзините социјални мрежи се пофали со својот нов изглед за роденденот, а очигледно беше дека успеала да изгуби дури 50 килограми.

Неверојатна музичка комбинација од „Hello“ на Адел и Реквиемот на Моцарт

Различни светови, различни векови, иста емоција. Слушнете ја композицијата која ќе ви ги разигра сетилата.

Современите родители ги успиваат децата со песни од Ријана и Адел

Традиционалните песни како „Twinkle Twinkle Little Star“ се прогласени за старомодни и глупави и наместо нив, родителите ги пуштаат хитовите на Адел, Бруно Марс или Ријана.

И познатите прават смешни гримаси

Зад совршено насмеаното лице, тие се сепак само луѓе со емоции, реакции и гримаси.

Куклите на излозите во бутиците се здебелуваат?

Шведскиот бутик H&M поставил реалистично обликувани манекенки на излогот, со цел нивните муштерии да видат како навистина облеката ќе изгледа на нив.

Како ќе изгледаа познатите пејачи ако беа птици? :)

Исклучително забавен сликовит приказ на познатите пејачи, споредени со нивните птици-двојници, со кој ќе сакате да ја стартувате седмицава :)

Артистка ја „наслика“ страсната Адел со разгорени свеќи

Шангајската артистка Хонг Ји со прекар Ред, на еден уникатен начин успева да ја прикаже енергијата која ја пренесува песната „Set Fire To The Rain“, сликајќи ја Адел од многу разгорени сини свеќи...

Музички албуми кои го одбележаа 21-от век

Во ерата на дигитализацијата, кога музиката е лесно достапна за пошироката публика, музичките експерти го составија списокот на албуми кои веќе го одбележаа 21-от век.
Датум: 08 апр 2012

„Rolling in the Deep“ отпеана од 71 различен изведувач

Станува збор за микс од 71 различно видео на кои е изведена оваа песна, составени во една хармонична целина.