Интернетот не е задоволен со овој постер за новата адаптација на анимираниот филм „Снежана“

По успехот на филмот „Убавицата и ѕверот“ со Ема Вотсон, фановите очекуваа многу од следните освежувања на класиците на Дизни.

3 познати филмови кои не сте знаеле дека се базираат на Шекспировите драми

Сигурно ќе се изненадите ако дознаете дека токму вашиот омилен филм се базира на некоја од Шекспировите драми.

Ова е начинот на кој денес живееме

Светот ни е достапен и ни е буквално во дланките, но со неговото добивање се изгубивме себеси.

Не заборавајте ја вашата вредност: 8 начини подобро да се грижите за себеси

Еден од најдобрите начини да ја зголемите својата самодоверба е да практикувате подобро да се грижите за себе.

12-те најочекувани филмови кои ќе ги гледаме оваа година

Еве кои филмови ќе ги полнат светските кино сали оваа година.

Што е важно да знаеме за да умееме да се прилагодуваме на промените?

Прилагодувањето е клучна карактеристика (процес) која ја употребуваме цело време, во секакви ситуации. Луѓето се прилагодуваат на промените така што формираат нови очекувања во новонастанатите услови.
Датум: 13 мај 2015
, Автор: