Адам Сендлер | Кафе пауза

Само продолжи со тоа (Just go with it)

Филм за лагите и за тоа кога е вистинско време да престанеш со нив и да ја кажеш вистината... како едно „Пинокио“ патешествие може да ти разјасни некои работи и да ти донесе позитивна животна промена...

„Возрасните“ (Grown ups)

Пет семејства, еден куп проблеми и разлики, а најмногу комични ситуации...