агресивно | Кафе пауза

11 едноставни правила кои ќе го направат бакнежот со партнерот совршен

Не мислете толку многу на следниот чекор – ова не е шах...

6 причини поради кои луѓето возат брзо и арогантно

На секое излегување на улица гледаме агресивни возачи кои возат супер брзо и неодговорно и ни оставаат впечаток на арогантни ликови на кои не им е местото на нашите заеднички улици.

Запознајте го агресивниот возач

Оној што вози пребрзо, поминува на црвено и неодговорно претекнува, не брза никаде... тој само е агресивен.